Nespoutaní Skillet se vracejí - na podzim zahrají v Praze

4.12.2016, 20:00 – 21:00

Pouhých pár týdnů po svém strhujícím vstoupení na festivalu Rock for People vyslyšeli američtí rockeři Skillet zbožná přání svých fanoušků a potvrdili, že se už na podzim vrátí zpět. A aby dobrých zpráv nebylo málo, oznamují hned dva samostatné koncerty – ve středu 30. listopadu vystoupí v brněnském Semilassu a v neděli 4. prosince v Malé sportovní hale v Praze. Jako předkapela se premiérově představí rocková parta z Ohia Red Sun Rising.

"Skillet letos slaví 20. leté výročí a je tak trochu symbolické, že se je nám právě v tomhle jubilejním roce podařilo nejen přivézt na festival, ale domluvit i jejich první samostatné koncerty u nás. A je to i zásluhou českých fanoušků, kteří pro ně na festivalu vytvořili skvělou atmosféru. Kapela byla nadšená a spokojený byl i jejich agent, který se na RfP přiletěl podívat až z LA. Takže přesvědčit je, že by koncertů mělo být více, bylo nakonec lehčí, než jsme čekali,“ líčí s úsměvem Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production.

Do České republiky zavítají Skillet v rámci turné k albu Unleashed, které vychází 5. srpna. Malou ochutnávku nabídli už na Rock for People, kde zazněly mimo jiné singly "Feel Invincible" a "Back From The Dead". 

Video k singlu "Feel Invincible": https://www.youtube.com/watch?v=Qzw6A2WC5Qo

Vstupenky na oba koncerty budou v prodeji v síti GoOut.cz od 30. července za cenu 790 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

Rockový čtyřlístek z Memphisu je právem řazen mezi nejúspěšnější rockové kapely 21. století. Na svém kontě mají přes jedenáct milionů prodaných desek, jsou držiteli platinové desky za album Awake, vítězové Billboard Music Awards, byli několikrát nominovaní na Grammy Awards. Jejich videa mají miliony zhlédnutí na YouTube – ostatně jen sám singl Monster jich má přes 130 milionů. Kromě toho je tento singl dvojnásobně platinový a s 57 miliony přehrání na Spotify je osmou nejvíce přehrávanou skladbou roku 2015. A nezapomínejme ani na miliony oddaných fanoušků po celém světe…