Vinařství Vladimír Tetur - Velké Bílovice

25.7.2018 – 31.12.2019, 23:59

Vinařství vzniklo v roce 1992 a během 20 let se vyvíjelo z malého sklepa do dnešní podoby velice moderního vinařství, které se k modernímu stylu hládí nejenom architekturou a vybavením, ale i víny. I přes větší velikost se vinařství snaží uchovat osobní přístup, vstřícnost a otevřenost. 

Zákazníci, turisté i odborníci se mohou seznámit s výrobou vína. K videní je špičkové zařízení na výrobu červených a bílých vín, reprezentační místnost, degustační zónu, ležení vín v nerezových tancích, speciální místnost pro ležení červených vín ve velkoobjemových sudech (5000l) od renomovaného francouzského bednářství Seguin Moreau nebo sudy typu barrique pd firmy Nadalie, Francoas Fehrer a Seguin Moreau. Prostory pro zrání červených vín jsou proskleny s automaticky udržovanou teplotou a vlhkostí vzduchu. 

Kvalitu potvrzují mnohá ocenění (zlaté a stříbrné medaile), které vinařství získalo na Valtických vinných trzích, Grand Prix Vinex, Weinparade v Poysdorfu, Muvina v Prešově, ve slovinské Ljubljani, v Rakousku, v Kanadě, v Izraeli, Londýně, Paříži  aj.

Více na: www.vinarstvivladimirtetur.cz