Léto s dětmi ve WELLNESS HOTELU BABYLON

1.7.2016 – 31.8.2016, 23:59

Lámete si hlavu, jaký program připravit svým dětem na prázdniny?
Už nemusíte. Vezměte své ratolesti do WELLNESS HOTELU BABYLON a nebudete litovat.

K ubytování můžete využít speciální ubytovací balíček Léto s dětmi.
Třídenní pobyt nabízí širokou škálu zábavy.

V ceně balíčku jsou neomezené vstupy do AQUPARKU, kde kromě celoroční zábavy v podobě 4 tobogánů, skluzavek, gejzírů, Saunového světa či jedinečné laser show, budou v létě probíhat ochutnávky potápění s profesionálním vybavením a instruktáží od společnosti Sneaksub a každý víkend také pestré animační programy pro malé i velké.

Dále neomezené vstupy do LUNAPARKU, kde si děti mohou užít kolotoče, houpačky, trampolíny nebo třeba prolézací hrad. Dospělé jistě zabaví autodrom nebo oblíbený simulátor divokého býka.
Především tatínkové jistě ocení možnost zahrát si se svými dětmi fotbálek na hřišti s nafukovacími mantinely. Další atrakcí, kterou ocení celá rodina je náš INDOOR ADVENTURE GOLF s 18-ti jamkami. Ani v Lunaparku nebude chybět víkendový program v režii veselého Babyloňana.

Že zábavou může být i věda a technika dokazují expozice iQPARKU , kde si můžete vyzkoušet přes 200 interaktivních exponátů, a pro ty starší expozice iQLANDIE, kde navštívíte KOSMO, prožijete ohnivou bouři nebo si můžete popovídat s lidským robotem. Dozvíte se vše o svém těle a jeho fungování a mnoho dalších zajímavostí. To vše také v rámci volných vstupů.

Balíček zahrnuje vstup do liberecké ZOO, která se jako jediná v ČR může pochlubit chovem bílých tygrů. Vydáte-li se do ZOO pěšky, pokocháte se nejen výhledem na Ještěd, ale i pohledem na krásnou novorenesanční budovu liberecké radnice.

Během letních prázdnin denně funguje dětský Animační klub. Zatímco si děti budou hrát, můžete si vychutnat šálek dobré kávy v našem Lobby baru, který s Animačním klubem sousedí.

V balíčku nezapomínáme ani na rodiče, dámy jistě potěší poukaz na pedikúru a pánové si mohou mezitím užít 20 minutovou masáž.

Léto s dětmi však není jediný letní výhodný ubytovací balíček. Navštivte naše webové stránky
www.HotelBabylon.cz a dozvíte se víc!

Těšíme se na Vaši návštěvu.