Vychutnejte si odpolední drink v oblíbeném Porto Aperol

17.6.2016 – 31.8.2016, 23:59

Na pražské náplavce již podruhé zakotvila oranžová loď Porto Aperol plná letního míchaného drinku Aperol Spritz. Letos navíc představí i první limitovanou edici lahve kultovního italského aperitivu.

Zajděte si po práci na Aperol Spritz  a vychutnejte si jej na tom nejlepším místě, v Porto Aperol, které bude kotvit až do konce léta mezi Palackého a Železničním mostem. Oproti loňsku bude loď na řece déle, celkem 12 týdnů. Další novinkou bude pohodlnější paluba a designový bar. Navíc se nově budou drinky servírovat do skla a na palubě si tak vychutnáte svůj oblíbený drink stejně stylově jako v kterémkoli dobrém baru. Pokud si drink budete chtít vzít s sebou, kelímek nebude problém.

Pro opravdové fanoušky bude na lodi vystavena limitovaná letní edice lahve Aperol. Zákazníkům má přiblížit letní radost a uvolněnou atmosféru. Na etiketě je zachyceno letní mořské pobřeží v popředí s míchaným drinkem Aperol Spritz. V České republice je Aperol s letní etiketou k dostání výhradně na internetu, zakoupit lze například na Rohlik.cz.

Aperol Spritz - recept

Prosecco 3 díly
Aperol 2 díly
Sodovka 1 díl
Kostky ledu
Plátek pomeranče