Letní kino v Jablonci nad Nisou

24.6.2016 – 31.8.2016, 23:59

V pátek 24. června 2016 ve 20.00 hodin letos poprvé otevře brána digitalizovaného Letního kina v Jablonci nad Nisou. V areálu lesoparku na jabloneckém Horním náměstí proběhne netradiční vernisáž streetart projektu, do kterého se zapojí řada zdejších umělců. 

Návštěvníkům zahraje jablonecká DJ legenda Zak a po setmění bude k vidění i vystoupení Fire Show Jbc. Poté se na plátně objeví projekce v rámci populárního projektu NASLEPO.

Projekt NASLEPO představuje dramaturgické překvapení. Divák tedy do poslední chvíle netuší, jaký film se objeví na plátně. Tentokrát se však Kinotým rozhodl dát divákům pár indicií: Stopáž filmu jsou necelé 2 hodiny. Film je mládeži přístupný, ale není to pohádka. Projekce bude originálním znění s českými titulky. Vstupné na projekci je dobrovolné a vybírá se až po filmu.

Filmové zážitky pod širým nebem

V příjemném prostředí lesoparku, který se nachází v centru města je možné i to, co jinde ne. Můžete přijít s dítětem v kočárku nebo se psím kamarádem, dát si ke sledování točené pivo nebo limonádu a užívat si kouzlo filmu pod hvězdným nebem.

Pestrý program pro každého

Jako každý rok se v programu letního kina najdou filmové premiéry i kultovní stálice. Z novinek budou k vidění například animáky Doba ledová: Mamutí drcnutí nebo dlouho očekávaný Tajný život mazlíčků. Zatímco v červenci se představí Legenda o Tarzanovi, srpnovým trhákem se jistě stane Star Trek: Do neznáma. Na plátno se v létě také vrátí slavný agent bez paměti - Jason Bourne. V rámci projektu 100 se diváci mohou těšit na obnovenou premiéru klenotu českého hudebního filmu, Starci na chmelu.

LETNÍ KINO
Horní náměstí
Jablonec nad Nisou
tel. 775 573 188 (pouze v době promítání)
areál otevírá vždy 1 hodinu před plánovaným začátkem promítání

Vstupenky:
VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ!
Těšíme se a srdečně zveme!