Načeva a Dj Five + Never Sol : open air v Tiskárně na Vzduchu :

29.6.2016, 19:00 – 22:30

Koncert dvou silných hlasů a krásných žen české hudební scény! Monika Načeva a DJ Five spolu s Never Sol 29. června na Vzduchu. 

Cena vstupenky: 130 - 200 Kč Kč

Načeva + Dj Five 

Program je sestaven hlavně z písní desky Mami, kde Načeva poprvé spolupracovala s našim nejvypracovanějším a nejúspěšnějším /v mezinárodnich soutěžích/ turntablistou Dj­em Five z Brna, ale i z dalších skladeb z alb Nebe je rudý a Mimoid. Vystoupení je postaveno na básních Jáchyma Topola a elektronických podkladech od producentů ­ Karaoke Tundra, DjSide, Tim Wright, Krek..., do kterých živě vstupuje Načeva se zpěvem a Dj Five s mistrným scratchem. Show se pohybuje mezi stylem jako downtempo, elektro, abstrakt hiphop, dub a bass. 

Never Sol 

Po úspěšném vydání debutového alba Under Quiet následovala nabídka na reedici alba u známého německého labelu Denovali, která otevřela Never Sol cestu do Evropy. Jedna z nejtalentovanějších českých hudebnic Sára Vondrášková alias Never Sol reprezentovala Českou republiku například na prestižním měsíčním workshopu Red Bull Music Academy v Tokiu, v Miláně na EXPO 2015, skládala hudbu pro jeden z projektů značky Preciosa, ale i pro divadelní představení (Divočina – divadlo Ponec). Never Sol pravidelně vystupuje na klubových a festivalových scénách v zahraničí. První etapa její kariéry vyvrcholila v únoru 2016 vystoupením v doprovodu 10ti členného filharmonického orchestru. 

Prvních 50 vstupenek za limitovanou cenu 130 Kč (v předprodeji GoOut).