Prague Ice Cream Festival 2016

26.6.2016, 10:00 – 19:00

Druhý ročník největšího zmrzlinového festivalu ve střední Evropě, Prague Ice Cream Festival, přichystal pro své návštěvníky spousty osvěžujících novinek. 

Nebude se konat na konci horkého srpna jako minulý rok, ale dětem i dospělým naladí chuťové buňky na blížící se léto poslední červnovou neděli před velkými prázdninami. Letošní ročník probíhá pod záštitou městské části Praha 7 a italského velvyslanectví 26. 6. 2016 ve venkovních prostorách Výstaviště Holešovice

„Další podstatnou novinkou je, že program celého festivalu bude rozdělen na „dětskou“ dopolední a „pohodářskou“ odpolední část. Děti si užijí nejrůznější atrakce jako skákací hrad, soutěže, hudební produkci nebo malování na obličej. Dospělí a mládež můžou odpoledne relaxovat po náročném víkendu se zmrzlinou v ruce u klubové hudby, DJˈs vystoupení, workshopů a odpolední alko zmrzliny. Ta se v areálu začne podávat po 15. hodině. 
 
Novinkou je i rozšířené vstupné a návštěvníci se budou moci do areálu kdykoliv vrátit. Pro návštěvníky bude připraven dostatek stínu, slunečníků, posezení a party stan pro případ nepříznivého počasí. Na místě budou toalety zdarma a tekoucí voda. Během celého festivalu budou probíhat soutěže, workshopy a jako minulý rok se bude rozdávat i zmrzlina zdarma. 

„I SCREAM, YOU SCREAM, WE ALL SCREAM FOR ICE CREAM!!!“

Otevírací doba: 

Neděle 26. 6. 2016 / 10 – 19 hodin 

Místo konání: venkovní prostory Výstaviště Holešovice Praha 

Vstupné: Děti do 120cm ZDARMA (při doprovodu) Senioři nad 70 let a ZTP/P ZDARMA Studenti a děti nad 120 cm: 80,- Standardní vstupné v předprodeji (do 25.6. 9h): 110,- Standardní vstupné na místě: 150,- Rodinné vstupné (2 x vstup + až 2 x student): 300,- 

Více informací na http://pragueicecreamfestival.cz/