Letní kino 2016 na Dvoře Městského divadla Brno

1.7.2016, 21:30 – 31.7.2016, 23:59

Projekt Letní kino je součástí festivalu Léto na Dvoře Městského divadla Brno. První film bude promítán v pátek 1. Července.

Začátky červencových filmových projekcí budou ve 21:30 hodin. V srpnu potom od 21:00 hodin. Poslední projekce Letního kina proběhne 28. 8. 2016.

Jde již o šestý ročník letního filmového svátku, který je v Brně unikát. Jedná se vlastně o jakousi kino-restauraci pod širým nebem, kdy se při sledování filmu běžně obsluhuje a konzumuje. Projekci technicky zajišťují odborníci z Městského divadla Brno.

Na letní kino chystáme více než 60 filmů. Připravena je i mokrá varianta, kdy lze film sledovat ze zastřešené terasy. Vstupné je pro letošní rok 95,- Kč. Pětikoruna z každé vstupenky bude věnována jako loni na konto Ligy vozíčkářů a to na konkrétní sbírku, která pomůže zkvalitnit život někomu kdo to potřebuje. Proto choďte k nám do letního kina, zároveň tím pomůžete dobré věci!

Tradičně budou v nabídce osvědčené i zcela nové tituly. Jelikož užitá technologie neumožňuje promítat nejnovější filmové premiéry, projekce se ubírá směrem ke kvalitním titulům, na které lze zakoupit práva pro veřejné projekce. Na své si přijdou milovníci všech filmových žánrů.

Každý týden budou již tradičně losovány vouchery do restaurací pořadatelské firmy Brixton-gastro.