Letní Bazar Bar 2016

18.6.2016, 13:00 – 18:00

11. Bazar Bar! Letní verze akce se koná v sobotu 18. června od 13 do 18 hodin. Fashion event proběhne již tradičně na Jungmannově náměstí 767/6 v Praze.

Desítka úspěšných Bazar Barů je za námi a jedenáctý Bazar Bar plný slunce před námi! Přijďte si výhodně nakoupit před tím, než se rozprchnete na dovolenou!

Prodejci už pro vás vybírají letní kousky. Na místě bude k dostání jako vždy nepřeberné množství triček, tílek, kraťasů, šatů a sukní. Z doplňků se těšte na sluneční brýle, slamáky apod. Samozřejmě i plavky nebo žabky bude možno pořídit. Smlouvání je povoleno, a tak se určitě podaří ulovit něco super za super cenu.

Bazar Baru se může každý zúčastnit jako návštěvník/nakupující nebo jako prodávající (počet prodejních míst je omezen). Ideální samozřejmě je, pokud se člověk stane prodejcem a zároveň si odnese nějaké hezké kousky pro sebe! V rámci doprovodného programu se nudit nebudete. Pochvalovali jste si především manikúru, úpravu obočí a kadeřnici, a tak tu opět budou pro vás! Abyste si mohli své nákupy naplánovat, doporučujeme se objednat na [email protected].

Také bude možné dát textil na dobrou věc a pomoct tam, kde je to potřeba. Během celé akce lze darovaný textil nechat u stánku POTEX.cz! Minule se podařilo vybrat přes 300 kg textilu, který byl zaslán maminkám v azylovém bydlení (Společnou cestou) a klientům Sananimu. S dětskými kousky se nezapomnělo na Klokánek!

Prodejcům BB poskytuje přívětivé podmínky k prodeji. V případě zájmu účastnit se akce jako prodejce, obraťte se, prosím, na [email protected]. Prodávat lze úplně nové, téměř nenošené, ale i nošené věci. Primárně se jedná o dívčí a dámskou módu - bazar oblečení, obuvi, kabelek a dalších doplňků (šperků, pásků apod.).

Autoři mohou nabídnout u svého prodejního stánku i výrobky vlastní tvorby.

VSTUP PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA!