Sharon Robinson zahraje v září v Praze

11.9.2016

Držitelka ocenění Grammy, dlouhodobá tvůrčí kolegyně Leonarda Cohena, písničkářka Sharon Robinson ohlašuje svůj návrat do Evropy na podzimní turné 2016. V Praze zahraje 11. září.

"Jak někteří z vás asi vědí, musela jsem zrušit své loňské evropské turné. Po několikaměsíční, tolik potřebné pauze se opět letos v srpnu a září na turné vracím. Moc se na něj těším. Děkuji vám za vaši trpělivost a stálou podporu.“

Sharon Robinson

Intimní večer se Sharon Robinson je návratem Sharon do Evropy s úvodním koncertem 14.srpna v Savoy Theatre v Helsinkách ve Finsku. Patnáctidenní turné bude následovat v dalších městech – v Goteborgu, Malmo, Kodani, Koldingu, Berlíně, Manchesteru, Londýně, Dublinu, Gentu, Haagu, Praze a Paříži a několika dalších dosud neupřesněných míst. Turné podporuje její druhé sólové album Caffeine, které vyšlo v minulém roce a kterému se dostalo velice kladného posluchačského a kritického přijetí.

Pražský koncert se uskuteční 11. září od 20 hodin v divadle Archa. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro a v pokladně divadla Archa. Koncert bude na sezení, takže kapacita míst je omezená.