Úplně nový hudební ENERGYLAND EDM Festival v zábavném parku v Zatoru!

25.5.2016

Rok 2015 způsobil, že zábavný park Energylandia začal vyvolávat asociace s místem, kde je možné nejen využít největší počet atrakcí, včetně až třech obrovských Roller Coasterů, ale také bavit se na koncertech organizovaných na světové úrovni! Důkazem je spokojenost a úsměv tisíců hostů navštěvujících Park!

Silným klubovým udeřením ukončila Energylandia koncertní sezonu minulý rok a podobně začíná sezonu 2016! Na startu, už 25. května milovníci hudby edm, jejímiž představiteli jsou takové hvězdy jako Ummet Ozcan, Tom Swoon, Juicy M, TUJAMO nebo VINAI budou moci živě poslouchat a bavit se na pravděpodobně největší události tohoto typu v Polsku!

Gigantickou 80-metrovou scénu vyplní úžasná scénografie, a vystoupení DJ doplní ohňostroj, Multi laserová show a účinkování nejlepších evropských performerů!
Zahájili jsme předprodej vstupenek na každý festival prostřednictvím „bileterie“ www.bilety.energylandia.pl/edm! Cena vstupenek v I. Kole je jen 49 złotých! Avšak zdůrazňujeme, že počet vstupenek za tuto cenu je omezen! Radíme proto spěchat a rychle si ji koupit. Ceny vstupenek v dalších kolech budou ve výši: 69 zł, 89 zł, 109 zł, 129 zł, a ve dni koncertu to bude už za 149 zł.

ENERGYLANDIA EDM FESTIVAL je jen začátek hudebních událostí v Energylandii. Pro toto léto připravil zábavný park také: Top Stars Festival, 90’s a 80’s Superstars Festival, Disco Polo Festival, Giganti Scény, Kings Of Hardstyle Festival! Všechny mají už svůj II. Ročník, ale to ještě není konec! Premiéru na tomto bohatém seznamu událostí bude mít Summer Festival, na kterém bude hvězdou večeru umělkyně světového formátu, a suportovat jí budou umělci z Evropy, jenž se umístili na mezinárodních hitparádách.

Když si koupíš vstupenku na ENERGYLANDIA EDM FESTIVAL budeš mít přístup ke všem atrakcím Parku během trvání koncertu zadarmo! Osoby, které mají zájem o vstupenky VIP budou mít více možností, včetně kromě jiného vstupu do Parku už od momentu otevření, během trvání koncertů speciálně oddělenou zónu VIP s cateringem a barem v ceně a dalšími dodatky. Je možné je zakoupit za 400 złotých. Vstupenky lze koupit elektronicky pomocí strany: www.festival.energylandia.pl a v pokladnách Parku.