Mosaic House presents Fred Everything /CAN/, Lumiere, Vilém

28.5.2016, 23:00 – 29.5.2016, 5:00

Fred Everything se usadil v Montrealu, pochází však ze San Francisca a přes 20 let cestuje po celém světe se svým typickým house soundem, který čítá přes 200 vlastních tracků, které vydal na labelech 2020 Vision, Om, Freerange, Tsuba, Get Physical, Local Talk, Drumpoet Community, Buzzin Fly a samozřejmě na jeho vlastním labelu Lazy Days Recordings, který funguje přes 10 let. Fred je známý svojí rozmanitostí a uhlazenou produkcí s výraznými vokály a spodky. Jeho spolupráce a remixing zahrnuje N’Dea Davenport z The Brand New Heavies, Meshell Ndegeocello, Curtis Mayfield, Tortured Soul, Atjazz, Corrine Bailey Rae a Jazzanova na labelech Defected, Compost, Classic, Strictly Rhythm, Sonar Kollektiv a dalších. Fred vytrvale cestuje po celém světě od Londýna do Cape Town, od Sydney do Tokya, od Ibizy po Moskvu.

Cena vstupenky: 200 Kč


DJ Lumiere
DJ Lumiere jistě potěší nejen generaci dnešních třicátníků, čtyřicátníků, kteří vyrůstali na klasickém a poctivém funky, deep, soulful a jazzy house. Lumiere přináší současný houseový sound, kterému však na rozdíl od různých "skřípanic", EDM či disco-trysko houseu tento přívlastek skutečně patří!

DJ Vilém
DJ Vilém patří mezi jedny z nejdéle hrajících house DJs v Čechách. V klubu Radost FX začal hrát v roce 1992. Může se pochlubit i hostováním v mnoha klubech v Česku (např. Mecca, Sasazu, Roxy) i zahraničí (Amsterdam, Berlín, Mnichov, Londýn). Vystupoval po boku zvučných DJských jmen jako Phonique, Charles Webster, Dj Sneak, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Asad Rizvi, Boris Dlugosch a další. Spolupracoval i s Darou Rolins, Tonyou Graves či s Monkey Business.

Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One!
Rezervace stolů a informace: [email protected] nebo +420603193711
Klub a restaurace Radost FX, Bělehradská 120, Praha 2, 120 00
Spojení: Metro C – I.P.Pavlova, Metro A – Náměstí Míru, Tram: 4, 6, 10, 11, 16, 22