Finger Food Festival ve Stromovce

21.5.2016, 11:00 – 13:00

Do Stromovky na Finger Food Festival a komentovanou prohlídkou Výstaviště. Tiskárna na Vzduchu zahájí novou sezónu.

Finger food, to jsou předkrmy, jednohubky, chlebíčky, tapas, dezerty, ale třeba i sendviče nebo sushi. Prostě menší porce jídla, na kterou nepotřebujete příbor. Ochutnat nejlepší finger food pokrmy budete moci v rámci festivalu Fair Fair ve Stromovce. V kulturním klubu Tiskárna na Vzduchu se bude konat třetí ročník už 21. května od 11.00 hodin. Tiskárna na Vzduchu tak zahájí novou sezónu. Vstup na festival je zdarma včetně doprovodného programu.

Fair Fair je jediný finger food festival v Praze. V sobotu 21. května symbolicky otevře Stromovku, a zahájí tak provoz místního kulturního baru Tiskárna na Vzduchu. Do třetího ročníku se zapojí přes dvacítka prodejců. Chybět nebudou burgery, raw a vegan speciality, sushi, sladké a slané koláčky, cupcakes a další chuťovky. „Tentokrát se povedlo přesně to, o co usilujeme od začátku. Zajistit širokou nabídku jídel nejrůznějších chutí, kterou připraví bistra, kavárny, cukrárny, food trucky, gastro projekty, ale i kamenné restaurace,“ říká Lucie Kosová, jedna z organizátorek festivalu.

Důležitou součástí festivalu je jeho atmosféra. Kromě nejlepších finger food pochutin se můžete těšit i na bohatý doprovodný program. „Návštěvníkům chceme nabídnout skvělé jídlo, příjemné zázemí a program, který festivalový zážitek umocní,“ doplňuje Lucie Kosová a dodává: „Určitě si nenechte ujít komentovanou prohlídku Výstaviště s Pavlem Karousem v rámci projektu Vetřelci a Volavky, o kterou byl na podzim loňského roku obrovský zájem.“ Vstupy na podiu bude stejně jako vloni moderovat Lukáš Venclík z Just Impro, součástí bude i Wostok Food Chat, do kterého si bude zvát vybrané hosty. Po celé odpoledne bude hrát DJ Halas nejen v rytmech jazzu a swingu. Nechybět bude ani program pro děti, v rámci něj se uskuteční letošní první Letní studio, interaktivní zábavný pořad s tvořivými dílnami.

Vstup na festival je zdarma.
Více informací najdete na www.tiskarnanavzduchu.cz nebo na facebook.com/tiskarnanavzduchu