Model VisonS ve ŠKODA Muzeu

4.3.2016 – 13.3.2016, 23:59

Exkluzivně představujeme unikátní designérský model VisionS nového SUV značky ŠKODA

Od pátku 4. března do neděle 13. března připravilo ŠKODA Muzeum v Mladé Boleslavi pro své návštěvníky exkluzivní možnost prohlédnout si hliněný model vozu, zpracovaný v reálné velikosti a zapůjčený do expozice oddělením designu ŠKODA AUTO.

Designová studie VisionS odhaluje vzhled a techniku budoucích vozů SUV. VisionS upoutá expresivními a dynamickými rysy, je založena na rovnováze racionality a estetiky, která je pro vozy značky ŠKODA typická. Tvary jsou čisté, precizní a ostré. Bílá socha vozu je vystavena na prestižním místě tzv. fotopointu ve vstupních prostorách ŠKODA Muzea v Mladé Boleslavi.

Model 4,70 m dlouhý, 1,91 m široký a 1,68 m vysoký je vyroben ze speciální hlíny a velikostí i zpracováním detailů odpovídá exponátu, vystavenému souběžně na 86. Mezinárodním autosalonu v Ženevě. V proporcích hliněného modelu, jehož hmotnost výrazně přesahuje tři tuny, je jasně patrný krystalický design, charakteristický pro nové modely ŠKODA. Jeho rozměry odpovídají v měřítku 1:1 budoucímu SUV.

Model je ve ŠKODA Muzeu k vidění do 13. března v rámci běžné otvírací doby 9 – 17 h.