Festival o všem, co souvisí s těhotenstvím - Týden těhotenství v Bráně k dětem

22.2.2016 – 28.2.2016, 23:59

Pro všechny, kdo se právě těší na narození miminka, pro rodiče i širokou veřejnost je určen festival nabitý informacemi o těhotenství a porodu.  Týden těhotenství proběhne od 22. do 28. února v prodejnách Brány k dětem v Praze, Brně, Pardubicích, Jičíně a Košicích.

Tato speciální akce představí téma těhotenství, porodu, kojení, přípravy výbavičky a zdravé výživy díky přednáškám, workshopům a prezentacím zcela zdarma.

Stěžejním tématem letošního roku je K porodu připravená, proto bude velká pozornost věnována přípravě optimální porodní výbavičky. A protože je Brána k dětem prodejcem ekologických produktů, bude jistě zajímavé sledovat současné trendy ke zdraví a přírodě šetrných potřeb pro péči o miminko.

Těšit se můžete také na slevové akce na těhotenské a porodní zboží, soutěže a prezentace zdravých produktů.

Více informací o programech jednotlivých prodejen najdete www.branakdetem.cz

O Bráně k dětem

Brána k dětem je největším obchodem v ČR s ekologickými, lokálními a bio produkty z oblasti péče o dítě, eko-drogerie a přírodní kosmetiky. V kamenných prodejnách i na e-shopu naleznete širokou nabídku látkových plen, potřeb pro bezplenkovou komunikační metodu, šátků na nošení dětí a ergonomických nosítek, hraček, oblečení a různorodých produktů pro ženy. Posláním Brány k dětem je šíření vědomého a udržitelného způsobu života. Proto organizuje v této oblasti řadu kurzů a vzdělávacích akcí a nabízí nejnovější knihy o rodičovství a osobním růstu.