Polabský knižní veletrh 2016

9.9.2016, 9:00 – 11.9.2016, 17:00

Třináctý ročník Polabského knižního veletrhu se bude konat na výstavišti v Lysé nad Labem o prvním zářijovém víkendu, od pátku 9. do neděle 11. září, ve výstavní hale A2. Otevřeno bude každý den od 9:00 do 17:00 hodin.

Na letošním Polabském knižním veletrhu se návštěvníkům představí hlavně nakladatelé, knihkupci a knižní distributoři, prodejci DVD, CD a audioknih, tiskárny. V jejich expozicích si návštěvníci mohou prohlédnout a koupit knižní novinky, výběr z titulů oceněných v soutěži Magnezia Litera či nominovaných na ocenění Nejkrásnější české knihy roku 2014, a také knihy z nakladatelských soutěží. Vystavovatelé na Polabském knižním veletrhu zpravidla prodávají s výraznými veletržními slevami, takže knižní výstava je i dobrá příležitost v předstihu nakoupit knižní dárky na Vánoce.

Expozice vystavovatelů doplňuje bohatý doprovodný program, besedy, autogramiády, veřejná čtení, nakladatelské soutěže, literární soutěž pro veřejnost, výstavky. Každoročně věnujeme některé významné literární a kulturní osobnosti Cenu Polabského knižního veletrhu za celoživotní zásluhy o českou literaturu a bude tomu tak i letos.