Výstava Stavitel 2016

18.2.2016 – 20.2.2016, 23:59


Předchozí ročníky národní výstavy stavebních materiálů a technologií prokázaly, že veletržní akce tohoto zaměření mají své opodstatnění i budoucnost.

Příležitost k předvánočním nákupům pod jednou střechou
Mikulášské trhy:  pátek   2. 12. -  neděle 4. 12.                          
Stříbrné trhy:       pátek 9. 12.  - neděle 11. 12.                      
Čím větší úspora, tím větší podpora.

"Zelená úsporám" - to je hlavní téma letošní výstavy STAVITEL, která proběhne na výstavišti v Lysé nad Labem od 18. do 20.února 2016. Dotační program byl spuštěn v roce 2015 a je určen vlastníkům rodinných a bytových domů. Kromě fyzických osob se do něj mohou zapojit také společenství vlastníků bytových jednotek, bytová družstva, města a obce

Téma úprav, rekonstrukce a revitalizace domů a bytů bude zahrnovat rekonstrukce všech typů střech, půdní vestavby i nadstavby, zateplení fasád, zateplení podlah, stropů a stěn, renovace vnitřních rozvodů elektřiny, vody a plynu. Specialisté poradí, jak objekt správně zaizolovat a zbavit vlhkosti a jak dosáhnout energeticky úsporného provozu.

Na výstavě najdou cenné informace všichni, kdo se chystají rekonstruovat, stavět nebo upravovat rodinný dům či byt nebo hledají úsporný a účinný způsob údržby.

Návštěvníci mohou využít konzultace se stavebními odborníky a seznámí se s vhodnými materiály. Nabídka stavebních technologií zahrne i úsporné dřevostavby. Výstava STAVITEL poskytne tipy pro vnitřní vybavení i rady domácím kutilům a chalupářům pro drobnější vnitřní i venkovní renovace a přestavby.

Souběžně s výstavou STAVITEL proběhnou výstavy:
LIGNA BOHEMIA * DVEŘE, OKNA, SCHODY * ŘEMESLA.:            pátek 16. 12.  - neděle 18. 12.