Mezinárodní veletrhy módy, obuvi a koženého zboží STYL a KABO 2016

20.2.2016 – 22.2.2016, 23:59

Mezinárodní veletrhy módy, obuvi a koženého zboží STYL a KABO jsou jediným místem koncentrace poptávky a nabídky v módní branži pro Českou republiku, Slovensko a země střední a východní Evropy.

Vystavovatelům nabízí unikátní možnost prezentovat nové kolekce v atraktivním a exkluzivním prostředí moderních pavilonů. Veletrhy módy, které probíhají dvakrát do roka v únorovém a srpnovém termínu, si zachovávají kontraktační charakter určený k setkávání odborníků a obchodníků v oblasti textilního, oděvního a kožedělného průmyslu.

STYL-KABO srpen 2015 v číslech

V průběhu veletrhů STYL a KABO se na pokladnách zaregistrovalo 587 zahraničních návštěvníků z 22 zemí, a to především ze Slovenska, Polska, Rakouska, Maďarska a Rumunska. Jednotliví zájemci přijeli také ze vzdálených zemí jako Austrálie, Jižní Korea, Rusko, USA, Velké Británie nebo Vietnam. V Press centru se v průběhu veletrhů akreditovalo 61 zástupců médií z České republiky a Slovenska. Mediálními partnery byly: Česká krejčovství, Móda Revue, Módní prádlo, Obuv a kůže.cz, Svět textilu & obuvi a TV MeToo.