JamRock + JAMFOLK Žamberk 2016

3.6.2016, 14:00 – 5.6.2016, 22:00

QUEENS OF EVERYTHING, ATARI TERROR a THE ATAVISTS - první várka kapel, které vás tutově urvou a rozhodně to nebude měkota!

A hned z toho je jedna v kolonce NÁŠ TIP! - a sice The ATAVISTS - vynikající až famózní kytara v provedení Adama Krofiána, který beztak jednoho dne bude patřit k českým kytarovým legendám, jenže tady šlape skvěle celá kapela a její stoner-garage-rock. QUEENS O. E. - alias Královny jsou dnes už známá kapela, ale byl to taky blesk z čistého nebe s jejich neodmyslitelným kontrabasem a rokenrolovou kytarou drzejší než fracek od sousedů. ATARI TERROR asi netřeba představovat, protože mají tolik fanoušků, že pokud je náhodou neznáte, zeptejte se prvního kámoše. To že mají rádi jak J.Cashe, tak i Sepulturu odráží jejich barvitý styl, u kterého se fakt nudit nedá. NEVYMĚKNEM ! (ale zase musíme trochu myslet i na ostatní, že...)

JamRock: Snap Call zvou do největšího festivalového sudu v Evropě

Jameson a kytary spolu ladí jako ten nejdokonalejší pár. Právě proto bude stát letos na několika českých festivalech Jameson Barrel zóna, kde whiskey poteče proudem a kde nejspíš narazíš i na některou ze svých oblíbených kapel. Snap Call tenhle největší festivalový sud tento víkend na JamRocku slavnostně otevřou.

„Budeme otevírat sud v sudu. Na místě uvidíte, jak to bude vypadat. Jsme zvědaví hlavně na Jameson Caskmates, tahle whiskey totiž zraje v sudu po černém pivu. Pro nás to je drink letošního léta,“ zvou do Jameson Barrelu na festivalu JamRock členové kapely Snap Call, která vyhrála Skutečnou ligu 2015 a dostala se do nejužšího finále v soutěži o roli předskokana AC/DC na jejich nedávném pražském koncertě. Když se dostavíš v pátek 3. června kolem 20. hodiny do toho obrovského sudu taky, budeš si moct připít s kapelou, ochutnat novou whiskey anebo si namíchat svůj dokonalý Jameson Ginger koktejl.  

Nestíháš to v pátek večer? Nevadí. Jameson Barrel bude na JamRocku celý víkend. A jestli se nechystáš na JamRock, najdeš ho i na Vysočina Festu a Sázavafestu.

Tak na kytary a na sudy!