Veletrh Holiday World 2016 na Výstavišti v Holešovicích

18.2.2016 – 21.2.2016, 23:59

25. středoevropský veletrh cestovního ruchu proběhne 18. - 21. února 2016 v areálu holešovického Výstaviště v Praze.

Veletrh cestovního ruchu Holiday World je nejvýznamnější akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. V roce 2016 se koná 25. ročník, který proběhnetradičně v areálu holešovického Výstaviště. Na jednom jediném místě můžete procestovat téměř celý svět. Představí se zde více než 800 vystavovatelů z 50 zemí.

Veletrh se každým rokem v prvních dvou dnech stává stěžejním místem setkání odborníků v oboru a o víkendu bohatým lákadlem pro veřejnost laickou. Organizátoři opět ve spolupráci s cestovními kancelářemi přichystali pro návštěvníky unikátní soutěž – Zájezdy za milion.

V jubilejním pětadvacátém ročníku veletrhu se jako čestný host představí vzdálená Čína. Prezentovat se bude na dominantním stánku ve střední hale Průmyslového paláce, “doveze” celou řadu čínských touroperátorů, prostřednictvím Hainan Airlines bude propagovat přímé letecké spojení mezi Prahou a Pekingem a kromě jiného připraví bohatý kulturní program pro běžnou veřejnost v rámci oslav čínského Nového roku.

HOLIDAY WORLD 2016 poprvé ve své historii představí i partnerský region - Jihomoravský kraj, který je průkopníkem v tomto směru. Ve veletržní hale kraj představí kromě vlastní rozsáhlé expozice také své vinařství a možnosti vinařské turistiky.

Cena vstupenky pro veřejnost

Dny pro veřejnost: 20.2. - 21.2. 2016

Vstupné plné: 150 Kč
Rodinné vstupné: 300 Kč
Zlevněné vstupné: 100 Kč

 

Více informací včetně programu se dozvíte ZDE.