Vánoce, jsou s námi jednodušší

1.12.2015

Nemůžete se rozhodnout, co si letos budete přát pod stromeček? A už vůbec nemáte představu, co by potěšilo vaše nejbližší? Nezoufejte a přijďte si pro inspiraci do Obchodního centra Letňany. Navíc tady už brzy najdete jedinečného průvodce, který vám výběr dárků pro všechny ty manželky, milenky, babičky, dědečky, děti nebo třeba kamarády hodně usnadní.

A pokud pro vás bude předvánoční nakupování i tak moc náročné, udělejte si pauzu a jděte relaxovat do kina, vychutnejte si dobrou kávu se zákuskem nebo stres jednoduše vysportujte!

Autogramiáda Karolíny Kamberské 28.11.2015  a Zdeňka Pohlreicha 29.11.2015
Inspiraci pro Váš sváteční stůl můžete v OC Letňany načerpat během prvního adventního víkendu. Mistři kuchyně vám dají své rady i tipy a dostanete i podpis. 28. listopadu uvítáme Karolínu Kamberskou – domácí kuchařku a 29. listopadu Vám své kuchařské umění předvede Zdeněk Pohlreich.

Mikulášský ohňostroj 5.12.
Letošní mikulášská nadílka připadá na sobotu, takže budete mít dost volného času na náš zábavný program. Co na vás a vaše děti čeká? Samozřejmě Mikuláš s anděly a čerty, ale také divadlo s pohádkou nebo zpívání se Školou písničkou. Pomyslnou třešničkou v nadílce bude velký ohňostroj s hudebním doprovodem, který před OC Letňany začne v 18 hodin.  Na parkovišti OC Letňany je pro návštěvníky připravena pyromuzikální show spojená s hudbou, která tvoří příběh podobně jako divadelní představení, jen místo herců účinkují speciální pyrotechnické efekty přesně do tónů daných skladeb. Tato show má i svůj název, Ďábelský ples s andělskou duší.