Festival UTUBERING 2016 v Brně

29.4.2016, 12:00 – 14:00

Festival milovníků You Tube!

Protože podobná akce ani v Česku, ani ve světě neexistovala, měli jsme před sebou prázdný papír, na který jsme si mohli namalovat úplně cokoliv.

A začali jsme velkým kruhem – symbolem, který nás spojuje. Mohl by celý festival být v jednom velkém kruhu? Proč ne? Jasně – jeden nebo dva prstence a uvnitř centrální pódium, jaké ještě u nás nevyrostlo.

Jaký bude program? Ideálně tvořený hvězdami naší generace, ale s jejich nápaditou účastí a interakcí – né zase další podpisovka a hotovo. A nejenom tohle – chceme také špičkovou hudbu, kterou máme rádi.

Bude to slavnostní den, na kterém se sejdou nejoblíbenější představitelé našich světů, mohli bychom jim tedy vzdát hold udělením prestižní ceny, o které rozhodnou pouze návštěvníci akce, žádné poroty.

A vůbec – pokud bude potřeba, aby s námi šli jako doprovod naši rodiče, zařídíme to tak, aby nemuseli nic platit. Naopak jim vytvoříme vychytanej rodičovskej koutek, když nás oni berou do svých zdaleka né-tak-vychytaných koutků na jejich “dospělých” festivalech.

A ten náš festival? Uděláme vše pro to, aby byl mnohem lepší a zábavnější, než ty existující akce, aby nám ho všichni ostatní mohli jen závidět.

Tohle všechno dokážeme, když budeme chtít.
A my chceme.
Těšíme se na Tebe na Utuberingu – festivalu, který je naším splněným snem.

Gogo, Teri, Jirka, Shopaholic Nicol, Pedro, Herdyn, Flygun, Proxy a Premi, Stejk, Johnny, Peter, Matúš, Martin, Ati, Vadak, Martin Rota, Gabča, Makyna, Petra, Lucka, Míša a celý organizační tým.