FuckUp Night Prague Vol. V - Pivovar Staropramen

30.11.2015

“Nepoděláš, nevyděláš!"

Cena vstupenky: 50 Kč

Pokud se chcete občerstvit (nejenom) nezdary druhých, tak už máte program na poslední listopadový večer:-)

Na listopadové FuckUp Night Prague uslyšíte fuckupy fotografa Vladimíra Novotného z KIVA PHOTO, galeristky Lucie Drdové z DRDOVA GALLERY, majitelky cukráren IF Café inspirovaných Paříží Ivety Fabešové a světového rekordmana ve shybování Jana Kareše, majitele Fitness Týn a možná ještě dalších.-)

Přijďte se s námi pobavit (nejen) o podnikání a failech, a to do vybrané společnosti studentstva, startupistů, investorů a všech kreativních pražaček a pražáků!

Těšíme se na vás v úžasných prostorech Paspova sálu a vyhřívané venkovní zahrádky v objektu smíchovského pivovaru.

FuckUp Nights jsou místem, kde se potkávají ti, kteří se nebojí vrhat do projektů po hlavě a společně se baví o svých největších neúspěších. Neformálně. S nadhledem. S humorem. A jak jinak než s pivkem v ruce! FuckUp Night Prague Vol. V představí čtveřici inspirativních speakerů, kteří nám ukáží, jak se dokázali s fuckupy vypořádat. Někdy nám totiž jeden neúspěch dá mnohem víc než tisíc úspěchů.

Pořádá: Confidence Digital

Partneři: Hospodářské noviny, StudentPoint, VICE, Nadace Karla Janečka, Liftago, ELAI, Primeros, Ben & Jerry's.

DJ: iTunes Playlist by Tomas Studenik and Katerina Cimoradska

Nezapomeňte se registrovat na www.fuckupnights.cz a budete mít svou židli jistou! Doufejme.

A POZOR! Před i po akci je možné do sebe vpravit pochoutky z venkovního grilu a další laskominy, takže doporučujeme dorazit nalačno už na 19hod nebo dříve a zpříjemnit si tak fuckupáckou atmosféru večera.

SYMBOLICKÉ VSTUPNÉ 50 Kč.