Sigma na Beats for Love! Světové jméno míří v létě do Ostravy

1.7.2016 – 3.7.2016, 23:59

Pořadatelský tým největšího festivalu v srdci Evropy, Beats for Love, zveřejnil dosud největšího a nejznámějšího vystupujícího za dobu své existence. Už toto léto se v Ostravě objeví světoznámý a velice populární projekt Sigma, který vystoupí v DJ setu!

Nobody To Love, Coming Home, Changing nebo Glitterball, to jsou jen některé názvy megahitů, které hrají rádia a hudební televize po celém světě a které drtí příčky všech hitparád. Za všemi stojí právě projekt Sigma z Velké Británie, který se na taneční scéně objevuje od roku 2006 a hlavně svým hitem Nobody To Love získal na celosvětové oblibě a zboural všechny žebříčky včetně UK single chart.

Toto duo ve složení Cameron Edwards a Joe Lenzie už spolupracovalo se jmény jako DJ Fresh, Ella Eyre, Rita Ora nebo Ella Henderson a remixovalo také skladby pro takové jména jako Ellie Goulding, Eric Prydz či Groove Armada. Na Beats for Love bude jedním z hlavních headlinerů celého festivalu a vystoupí na Drum and Bass stagei. Zároveň to není zdaleka poslední velké jméno tohoto ročníku a fanoušci Beats for Love se mohou těšit na spoustu dalších skvělý jmen, protože letošní line-up bude minimálně dvojnásobně silnější oproti minulému roku!